Megvan a diagnózis, Szabó Nina hosszú időre kidőlt

R. P.R. P.
Vágólapra másolva!
2024.10.11. 09:26
Fotó: dvsckezilabda.hu
A DVSC Schaeffler női kézilabdacsapata a hivatalos honlapján bejelentette, hogy Szabó Nina bal térdében elszakadt a keresztszalag, így az irányítóra műtét és hosszú kihagyás vár.


Szabó Nina a Győri Audi ETO KC elleni bajnoki 19. percében sérült meg, azonnal tudni lehetett, hogy nagy a baj. Mostanra a vizsgálatok kiderítették, hogy a 22 éves játékos bal térdében elszakadt a keresztszalag.

„Duplán sújtotta a balszerencse csapatunkat a Győri Audi ETO KC elleni mérkőzésen – írja közleményében a DVSC Schaeffler. Amellett, hogy megint minimális különbséggel kaptunk ki, ismét súlyos sérülés szenvedett egyik játékosunk a zöldek ellen. (…) Szabó Nina térde sérült meg súlyosan. Irányítónk egy felugrást követően nagyon rosszul fogott talajt, a térde megbicsaklott és már akkor látszott, hogy valószínűleg nagy a baj.

Nina csütörtök délután esett át az ilyenkor szokásos MR-vizsgálaton. A leletekből pedig kiderült, hogy a bal térdében elszakadt a keresztszalag, így a Debrecenbe kitűnő formában visszatérő játékosra műtét, majd hosszú rehabilitáció vár. Ebben a szezonban már biztosan nem léphet pályára.

Mihamarabbi gyógyulást kívánunk neki!”


 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik