Kézilabda: Bognár Alex négy gólt lőtt az Európa-kupában – körkép

Vágólapra másolva!
2024.10.27. 19:18
Bognár Alex (Fotó: Instagram)
Bognár Alex négy góllal járult hozzá a szlovén RK Celje PL 33–26-os hazai győzelméhez a bosnyák RK Gracanica ellen a férfi kézilabda Európa-kupa vasárnapi játéknapján.

Az európai szövetség honlapja szerint a magyar balátlövő öt kísérletből szerezte négy találatát. Csapata kettős győzelemmel jutott tovább a második fordulóból.

Jánosi Tamás hat lövésből öt góllal segítette 32–31-es győzelemhez az Ángel Ximénez Puente Genil csapatát hazai pályán a Benidorm ellen a spanyol élvonalban, így a tabella tizedik helyén áll.

A francia bajnokságban Stranigg János négy alkalommal volt eredményes az US Créteil együttesében, amely otthon 38–31-re kikapott a HBC Nantes-tól. A válogatott novemberi keretébe behívott beálló, Szűcs Bence egy gólt szerzett az USDK Dunkerque-ben, amely 28–27-re kikapott a Chambéry vendégeként. A Dunkerque a kilencedik, a Créteil a 15. helyen áll.

Leimeter Csaba egy góllal, Nagy Benedek öt védéssel segítette 26–24-es győzelemhez a második helyezett Balingen-Weilstettent a TuS Ferndorf otthonában a német másodosztályban.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik