Európai kézilabdaligák: Lukács Péter négy gólt és négy gólpasszt jegyzett

Vágólapra másolva!
2024.10.26. 21:44
Lukács Péter (Fotó: Imago Images)
Lukács Péter négy góllal és négy gólpasszal járult hozzá az Elverum HB 35–20-as sikeréhez a Baekkelaget Elite otthonában a norvég férfi kézilabda-bajnokság szombati játéknapján.

A norvég liga honlapja szerint az előző idény ezüstérmese továbbra is a tabella élén áll százszázalékos teljesítménnyel.

Pergel Andrej háromszor volt eredményes a CB Ciudad de Logronóban, amely otthon 32–28-ra nyert a Helvetia Anaitasuna ellen a spanyol bajnokságban.

Tóth Rajmond egy gólt lőtt a Frigoríficos del Morrazóban a Bidasoa Irún otthonában 30–24-re elveszített spanyol bajnoki meccsen.

Bartók Donát két találattal zárt a címvédő és listavezető Kadetten Schaffhausenben a TSV St. Otmar St. Gallen otthonában 37–22-re megnyert meccsen a svájci bajnokságban.

Miklós Gergő és Fekete Dániel együttese, a finn Riihimäen Cocks kettős vereséggel búcsúzott az Európa-kupától, mivel 29–27-re elveszítette a hazai visszavágót az izlandi Haukarral szemben. A magyar kapusnak 12 védése, az átlövőnek egy gólja volt a visszavágón.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik