Európai kézilabdaligák: kétgólos előnyben Ogonovszky csapata a női El-ben

Vágólapra másolva!
2024.10.06. 21:49
Ogonovszky Eszter előnybe került csapatával (Fotó: Super Amara Bera Bera/X)
Ogonovszky Eszter öt góllal járult hozzá a spanyol bajnok Super Amara Bera Bera 30–28-as győzelméhez a portugál Benfica otthonában vasárnap, a női kézilabda Európa-liga-selejtező első fordulójának első mérkőzésén.

A visszavágót jövő szombaton rendezik, a párharc továbbjutójára Planéta Szimonetta együttese, a lengyel MKS FunFloor Lublin vár a második körben.

Szabó Anna négy, Kuczora Csenge három góllal segítette 30–23-as győzelemhez a Thüringer HC-t a másodosztályú HC Rödertal otthonában a Német Kupa nyolcaddöntőjében.

Tóth Rajmond két alkalommal talált a hálóba a Frigoríficos del Morrazo együttesében, amely otthon 27–24-re győzött a Tubos Aranda Villa de Aranda ellen a spanyol élvonalban. Pergel Andrej négy góllal segítette 32–22-es sikerhez a CB Ciudad de Logronót az Impulse BM Guadalajara otthonában. A Logrono a hetedik, a Morrazo a 12. helyen áll.

Bognár Alex is kétszer volt eredményes az RK Celje PL csapatában, amely otthon 43–24-re verte az RD Kopert a szlovén bajnokságban, így a mezőnyben egyedüliként továbbra is veretlen és a tabella élén áll.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik