Európai kézilabdaligák: Fazekas Gergő öt góllal tért vissza a BL-ben

Vágólapra másolva!
2024.10.23. 21:54
Szita Zoltán (Fotó: Imago Images)
Fazekas Gergő öt és Szita Zoltán négy gólja ellenére a lengyel Orlen Wisla Plock 28–25-re kikapott az eddig pont nélkül álló dán Fredericia HK otthonában a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének szerdai játéknapján.

Az olimpikon irányító Fazekas egy kisebb sérülés miatt a lengyel bajnoki címvédő előző három meccsén nem szerepelt. Csapata egy győzelemmel és öt vereséggel áll a veszprémi érdekeltségű BL-csoportban.

Ugyanebben a csoportban a román bajnok Dinamo Bucuresti – a megfázással küszködő Rosta Miklós nélkül – otthon 33–29-re legyőzte az eddig veretlen portugál Sporting CP-t.

A svájci bajnokságban Faluvégi Rudolf kétszer talált be, a Wacker Thun pedig otthon 36–36-os döntetlent játszott a Pfadi Winterthurral.

Bognár Alex egy gólt dobott a listavezető és továbbra is veretlen RK Celje PL csapatában, amely 23–23-at játszott az RD LL Grosist Slovan otthonában a szlovén férfi élvonalban.

Leimeter Csabának egy gólja, Nagy Benedeknek három védése volt a Balingen-Weilstettenben, amely otthon 27–27-es döntetlenre végzett a HSG Nordhorn-Lingennel a német másodosztályban. A magyar duó csapata továbbra is második a tabellán.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik