Dupla Faluvégi-siker – kézilabdakörkép

Vágólapra másolva!
2024.10.16. 22:45
Negyedik mérkőzésüket is megnyerték Faluvégi Dorottyáék (Fotó: HB Ludwigsburg)
Faluvégi Rudolf svájci és húga, Dorottya német csapata is győzött az európai kézilabdaligák szerdai játéknapján.

Faluvégi Rudolf csapata, a Wacker Thun nyolcaddöntőbe jutott a Svájci Kupában, mivel a harmadik fordulóban 43–27-re nyert a HSG Siggenthal/Baden-Endingen otthonában. A magyar irányító öt gólt lőtt.

A negyedik mérkőzését is megnyerte a címvédő HB Ludwigsburg a német női bajnokságban, a Bajnokok Ligája-ezüstérmes színeiben Faluvégi Dorottya egy góllal járult hozzá a sereghajtó Bayer Leverkusen 32–19-es legyőzéséhez. 

A román női élvonalban a címvédő és százszázalékos mérleggel listavezető CSM Bucuresti otthon 29–24-re legyőzte a Rapid Bucuresti-et. A házigazdáknál Pásztor Noémi nem talált be, a vendégeknél Korsós Dorina három gólt lőtt.

Ogonovszky Eszter három alkalommal volt eredményes a címvédő Super Amara Bera Bera együttesében, amely 28–24-re kikapott a BM Porrino otthonában a spanyol női élvonalban, így már három forduló óta nyeretlen.

A lengyel bajnokságban Planéta Szimonetta két gólt lőtt a továbbra is százszázalékos mutatóval álló MKS Lublinban, amely 25–24-re megnyerte a rangadót a címvédő KGHM Zaglebie Lubin otthonában.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik