Női kézilabda Eb: megkezdődött a jegyértékesítés a románok elleni felkészülési mérkőzésre

Vágólapra másolva!
2024.09.05. 16:38
Tatabányán rendezik majd a mérkőzést (Fotó: nsu.hu)
Megkezdődött a jegyértékesítés az év végi Európa-bajnokságon társházigazdaként szereplő magyar női kézilabda-válogatott következő felkészülési mérkőzésére, amelyet szeptember 28-án, szombaton a románok ellen játszik Tatabányán.

 

A magyar szövetség (MKSZ) csütörtök délutáni bejelentése alapján a Tatabányai Multifunkcionális Csarnokban 17.30-kor kezdődő találkozóra három árkategóriában, két-, három- és négyezer forintért vásárolhatók belépők.

Golovin Vlagyimir olimpiai hatodik helyezett csapata október 24-én és 26-án – az MKSZ weboldala szerint egyaránt Toulonban – az olimpiai ezüstérmes francia együttes ellen játszik két felkészülési mérkőzést. Amint a szövetségi kapitány az MTI-nek korábban elmondta, a tervek szerint a november 28-tól december 15-ig tartó magyar-osztrák-svájci közös rendezésű kontinensviadal előtti közvetlen felkészülés során a csoportmeccsek és a középdöntő magyarországi helyszínén, Debrecenben rendeznek egy felkészülési tornát november 22-től 24-ig a szlovák és ukrán válogatott részvételével.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik