Melvyn Richardson jövőre a Plockhoz igazol

DOMONKOS BÁLINTDOMONKOS BÁLINT
Vágólapra másolva!
2024.07.12. 14:21
France - Austria
Melvyn Richardson 2025-től a Plockban folytatja (Fotó: Getty Images)
A lengyel élvonalbeli férfi kézilabda-bajnokságban címvédő Orlen Wisla Plock hivatalos honlapján tudatta, hogy 2025 nyarán csatlakozik a csapathoz a Barcától a francia válogatott jobbátlövő, Melvyn Richardson, aki három évre szóló szerződést írt alá.

A Tokióban olimpiai bajnok, Németországban idén Eb-győztes Richardson a Chambérynél nevelkedett, 2017-től négy évig a Montpellier-t erősítette, majd 2021-ben igazolt a katalán sztárcsapathoz, mellyel a Bajnokok Ligáját kétszer, a spanyol bajnokságot és a Spanyol Kupát háromszor nyerte meg, de 2018-ban a Montpellier-vel is BL-t nyert.

„Nagyon örülök, hogy csatlakozhatok a Plockhoz, amely nagyon jó edzők vezetésével remek kézilabdát játszik. A Plock mindig rendkívüli környezetben játszik, melyet a nagyon szenvedélyes szurkolók teremtenek meg. A klub nagyon ambiciózus projektet hozott létre, melynek célja, hogy a világ egyik legjobb klubjává váljon. Boldog és izgatott vagyok, hogy részese lehetek ennek és hozzájárulhatok a Plock történetének következő fejezetének megírásához” mondta Richardson, aki 2025-ben csatlakozik a Xavi Sabaté által irányított, kölcsönben Fazekas Gergőt is foglalkoztató csapathoz.

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik