Férfi kézilabda NB I: Mikler Roland szerződést hosszabbított a Szegeddel – hivatalos

T. Z.T. Z.
Vágólapra másolva!
2024.06.07. 10:21
Mikler Roland szerződést hosszabbított a Szegeddel (Fotó: Dömötör Csaba)
Az OTP Bank-Pick Szeged pénteken délelőtt hivatalos honlapján jelentette be, hogy 2025. június 30-ig meghosszabbította Mikler Roland szerződését.

„A következő idényben nagy szükségünk lesz egy tapasztalt kapusra, így örömmel jelentem be, hogy 2025. június 30-ig meghosszabbítottuk Mikler Roland szerződését. Az a rutin, amellyel ő rendelkezik, hatalmas érték, rengeteget jelent, nagy szükségünk lesz rá az új idényben a csapatunknak” nyilatkozta a klub hivatalos honlapjának Kiss Bence cégvezető.

Mikler Roland 2010-ben Dunaújvárosból igazolt a szegedi együtteshez, itt mutatkozott be a Bajnokok Ligájában, ahol eddig 112 meccsen lépett pályára. A magyar bajnokságban és kupában 247-szer védte a Szeged kapuját és tíz gólt szerzett. 2014-ben EHF-kupát nyert a csapattal, 2021-ben és 2022-ben pedig magyar bajnok lett. 2012-ben tagja volt a londoni olimpián negyedik helyen végzett magyar válogatottnak. Eddig kilenc idényt töltött a Szegednél, egy kitérő után 2019-ben tért vissza.

„Boldog vagyok, hogy a tizedik szegedi idényemet kezdhetem majd el, amit természetesen izgalommal várok. Komoly változások lesznek a keretben, ez mindig különlegessé tesz egy felkészülést, egy új idényt. Azon dolgozom már most, hogy segítsek a csapatnak, legyünk sikeresek, érjünk el győzelmeket, szerezzünk trófeákat. A családommal nagyon szeretünk Szegeden élni, a párom és az ikrek jól érzik magukat, a gyerekek alig várják, hogy meccsre jöhessenek, szurkoljanak a csapatnak” – mondta el Mikler Roland a Szeged honlapjának.

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik