Videó: verekedés a lelátón, dráma a pályán, a Partizané a Szerb Kupa

DOMONKOS BÁLINTDOMONKOS BÁLINT
Vágólapra másolva!
2024.04.15. 13:35
A Partizané a Szerb Kupa (Fotó: rk.partizan/Instagram)
Több mint három óráig tartó mérkőzés után, a hétméterespárbajt megnyerve hódította el a Szerb Kupát a Partizan Beograd férfi kézilabdacsapata, amely egészen szürreális fináléban múlta felül a Vojvodinát.

Hiába vezetett az első félidő végén öt góllal is a címvédő RK Vojvodina, a valamivel esélytelenebb Partizan Beograd remek második játékrészt produkált a Szerb Kupa döntőjében.

A nem mindennapi csata az 54. percben félbe is szakadt 18–17-nél, ugyanis a szurkolók üvegeket kezdtek dobálni és több pirotechnikai eszközt is meggyújtottak, melyeket aztán a pályára dobáltak.

A rendőrök ekkor avatkoztak közbe, a csapatok pedig az öltözőbe vonultak. Tíz perc elteltével a két szövetségi delegált jelezte a játékvezetőknek, hogy folytassák a mérkőzést, de ehhez a rendőrparancsnok jóváhagyása is kellett – számolt be a történtekről a zsurnal.rs. 

Végül, az újabb egyeztetések után néhány perccel a játékosok visszatértek a pályára és folytatódott a mérkőzés, melynek rendes játékideje nem hozott döntést.

A Vojvodina már a kétszer ötperces hosszabbításban is nyerhetett volna, de elhibázott büntetője nagyon sokba került, ugyanis a hétméterespárbajban a Partizan volt pontosabb, 11 év után nyert ismét trófeát a belgrádi csapat.

A Vojvodina zombori születésű, kilencszeres magyar válogatott balszélsője, Szunajko Stefan nem szerzett gólt a mérkőzésen.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik