Megható sorok – mutatjuk, hogyan mondtak köszönetet női kéziseink az olimpiai kvóta után

B. D. K.B. D. K.
Vágólapra másolva!
2024.04.16. 13:21
Női kéziseink kijutottak az olimpiára (Fotó: Kovács Péter)
A párizsi olimpiára kijutó magyar női kézilabda-válogatott tagjai egymás után köszönik meg a támogatást a közösségi oldalaikon. Tartalmi változtatás nélkül ezekből mutatunk meg néhányat.

DEBRECZENI-KLIVINYI KINGA

 

„Még mindig nagyon nehéz felfogni, hogy kijutottunk az olimpiára. És akik nélkül nem jutottam volna el idáig, ott voltak velem, Klivinyi Kitti pedig lélekben. Hálás vagyok értetek: Anyu, Apu, Lili, Életke, Cilko, Csicsi.”

SIMON PETRA

 

„KÖSZÖNJÜK! Egy olyan élmény, amelyet sosem fogunk elfelejteni! Debrecen, szurkolók, eksztázis! Innen a határ már csak a csillagos ég. VIGYÁZZ, PÁRIZS, JÖVÜNK!”

SZÖLLŐSI-SCHATZL NADINE

 

„Elmondhatatlan érzés! Annyi nehézség és annyi hullámvölgy…, de a végén együtt tudtunk maradni, és ez meghozta a gyümölcsét! Csak annyit tudok mondani, hogy köszönöm minden percét!”

JANURIK KINGA

 

„Vannak olyan pillanatok az életben, amikor nem találod a szavakat, de talán most a két legfontosabb: a HÁLA és a KÖSZÖNET, mindenkinek, aki velünk, mellettünk volt. Eljön az életben egy olyan pont, amikor megtanulod igazán értékelni azokat a dolgokat/pillanatokat/embereket, amik és akik igazán fontosak. És az én csapattársaim pontosan ilyen emberek. Szerencsés vagyok és büszke! Köszönjük a szurkolóknak azokat a FENOMENÁLIS estéket, de legfőképpen a családunknak-szeretteinknek és barátainknak! Szeretlek titeket! U.I: Reszkess, Párizs, jönnek a magyarok! Na puszi”

KÉZILABDA
17.00: a nyári olimpia férfi és női kézilabdatornájának csoportsorolása, Párizs – élőben az NSO-n!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik