Férfi kézi: Leimeter Csaba négy gólt szerzett a Kiel ellen a Bundesligában

Vágólapra másolva!
2024.03.02. 21:14
Leimeter Csaba négy gólt szerzett a Kiel ellen (Fotó: Balingen-Weilstetten)
Leimeter Csaba négy gólt szerzett a német férfi kézilabda-bajnokságban sereghajtó Balingen-Weilstetten együttesében, amely szombaton 36–29-re kikapott a THW Kiel otthonában. Fazekas Gergő és Lukács Péter egyaránt kétszer volt eredményes klubcsapata bajnokiján.

 A Bundesliga honlapja szerint a válogatott kerettag jobbátlövőnek öt kísérlete volt a mérkőzésen.

A válogatott irányító Fazekas Gergő öt lövésből kétszer volt eredményes a lengyel bajnokságban százszázalékos mérleggel listavezető Orlen Wisla Plock csapatában, amely 24–22-re győzött a Górnik Zabrze otthonában.

Az irányító Lukács Péternek három lövésből két találata volt az Elverumban, amely házigazdaként 32–25-re verte a Haldent a norvég élvonalban, és továbbra is a második helyen áll.

A svájci bajnokságban az irányító Faluvégi Rudolf a nyolcadik helyezett Wacker Thun színeiben háromból egyszer talált be a HSC Suhr Aarau ellen 27–23-ra elveszített találkozón.

A szerb élvonalban Dörnyei Borisz két lövésből egy gólt lőtt a Dinamo Pancsevo együttesében, amely otthon 28–20-ra kikapott a belgrádi Partizantól. A két csapat helyet cserélt a tabellán, így a Dinamo a negyedik helyre csúszott vissza.
 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik