Női kézi MK: FTC–MTK és Győr–Kisvárda a négyes döntőért

D. S. B.D. S. B.
Vágólapra másolva!
2024.01.12. 12:00
null
Elkészült a női kézilabda Magyar Kupa negyeddöntőjének párosítása (Fotó: dvsckezilabda.hu)
A Magyar Kézilabda-szövetség (MKSZ) elkészítette a női kézilabda Magyar Kupa negyeddöntőjének párosítását, ennek értelmében az FTC-nek az MTK, a Győrnek a Kisvárda, a DVSC-nek pedig a Dunaújváros ellen kell kivívnia a négyes döntőbe jutást – számoltak be róla az érintett klubok.

A Debrecen idegenben vív meg a Kohásszal, a Fehérvárt kiejtő, Elek Gábor irányította másodosztályú Esztergomi Vitézek a Mosonmagyaróvárt fogadja, míg az NB I előző idényének első két helyezettje, a sorozathoz most csatlakozó Győri Audi ETO KC, FTC-Rail Cargo Hungaria kettős egyaránt hazai pályán juthat négyes döntőbe, a kisalföldiek a Kisvárdát, a fővárosiak az MTK-t látják vendégül.

A sorsolásnál a Győr és az FTC nem kerülhetett össze.

A továbbjutás egy mérkőzésen dől el. Azonos osztályú csapatok esetén a sorsolás szerint elöl álló csapat a pályaválasztó, különböző osztály esetén pedig az alacsonyabb osztályú klub játszhat hazai pályán.

Ha a rendes játékidő döntetlennel ér véget, akkor azonos osztályú csapatok esetén a vendégek jutnak tovább, ám ha az Esztergom ikszel a Mosonmagyaróvárral, akkor a másodosztályú csapat jut be a négyes döntőbe.

A NŐI KÉZILABDA MAGYAR KUPA NEGYEDDÖNTŐJÉNEK PÁROSÍTÁSA
Dunaújvárosi KKA–DVSC Schaeffler
Esztergomi Vitézek (NB I/B)–Motherson Mosonmagyaróvár
FTC-Rail Cargo Hungaria–MTK Budapest
Győri Audi ETO KC–Kisvárda Master Good SE
A negyeddöntők hivatalos játéknapja: 2024. január 31.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik