Női kézi NB I: megalakult a gazdasági társaság Győrben

Vágólapra másolva!
2022.04.22. 20:19
null
Fotó: Kisalföld/Csapó Balázs
Továbbra is zajlanak a magyar bajnokság 2022–2023-as idényétől életbe lépő klublicencrendszerben történő induláshoz szükséges átalakulás folyamatai a Győri Audi ETO KC-nál. Az induláshoz szükséges gazdasági társaság megalakításának folyamata sikerrel lezárult, a menedzsment a klub újonnan megválasztott elnökével, Görbicz Anitával közösen határidőre benyújtja az induláshoz szükséges iratokat, azaz a klub által alapított kft. megfelel a következő évadban életbelépő klublicenc minden feltételének – olvasható a győri klub hivatalos honlapján pénteken megjelent közleményben.

A klub 100 százalékos tulajdonában álló Győri ETO Korlátolt Felelősségű Társaság bejegyzésre került, ügyvezetői együttes aláírási joggal Vanyus Attila, a Győri Audi ETO KC örökös tiszteletbeli elnöke és Endrődi Péter, az egyesület elnökségének tagjai lettek – olvasható a klubhonlapon.

„A felnőttcsapat tagjainak és az Akadémián szereplő csapatainkban versenyző játékosainknak jogviszonya a gazdasági társaságba kerülnek majd át nyáron – idézi a klubhonlap az április 5-én klubelnökké megválasztott Görbicz Anitát. – Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a Győri ETO Kézilabda Clubban csak az akadémiai rendszerben szereplő fiatalok alatti, utánpótlás korú sportolók maradnak nyártól. Számomra a klub elnöki tisztsége mellett azonban továbbra is kiemelten fontos lesz a teljes utánpótlásrendszerünk fejlesztése, ezért munkámmal segíteni fogom az Akadémiát is. Emellett szerepem lesz az első csapat mellett is, támogatni fogom Vanyus Attila és Endrődi Péter urak munkáját.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik