Női kézi: Angi odajött, s azt mondta, jó vagyok, be tudom lőni! – Klujber Katrin

B.O.B., K. B.B.O.B., K. B.
Vágólapra másolva!
2022.04.15. 06:50
Legalább öt góllal nyernie kellett a Ferencvárosnak a Győr ellen, hogy megmaradjon az esélye a bajnoki címre a női kézilabda bajnokságban. A 29–24-es végeredményt Klujber Katrin időntúli hetesével állították be a fővárosi zöld-fehérek. A mérkőzés után a jobbátlövővel beszélgetett az NSO Tv. 

„Amikor odaálltam elvégezni a hetest, mindent kizártam, nem remegett meg a kezem. Angi is odajött, s mondta, jó vagyok, be tudom lőni! Ez járt a fejemben, hogy igen, meg tudom csinálni, be kell lőnöm. Koncentráltan, odafigyelve sikerült is!" – idézte fel Klujber Katrin az időntúli hétméterest, amellyel kialakult az ötgólos különbség.

Videónkban bővebben is beszél a Győr elleni, rendkívül izgalmasra sikerült rangadóról, valamint arra is kitér, mit hozhat a jövő, hogyan nyerheti meg az idény végén a bajnoki címet a Ferencváros.

KÉZILABDA
NŐI NB I
FTC-RAIL CARGO HUNGARIA–GYŐRI AUDI ETO KC 29–24 (14–13)
Budapest,
Elek Gyula Aréna, 1200néző.Vezette:Bíró Á., Kiss O.
FTC:
JANURIK – MALESTEIN 7 (2), KLUJBER 9 (2), Szucsánszki 1, EDWIGE 1, BÖLK 7, Márton G. 2.Csere:Suba (kapus), Csiszár-Szekeres, Szöllősi-Zácsik 2, Grbics, Kisfaludy, Stolle.Edző:Elek Gábor
GYŐR:
Leynaud 1 – Faluvégi D. 2, V. KRISTIANSEN 5 (1), Brattset 2 (2), Anne M. Hansen, S. OFTEDAL 5, SCHATZL NADINE3. Csere:Silje Solberg (kapus), Blohm 2, Rju Un Hi 4, Nze Minko, Fodor Cs.Edző:Ambros Martín
Az eredmény alakulása.
12. perc: 8–2. 17. p.: 10–6. 24. p.: 13–10. 37. p.: 15–17. 46. p.: 20–18. 51. p.: 21–21. 56. p.: 25–23.
Kiállítások:
4, ill. 8 perc.
Hétméteresek:
5/4, ill. 4/3
MESTERMÉRLEG
Elek Gábor:
– Belőlem is sokat kivett a mérkőzés. Sajnálom, mert az első félidő végét, amit nagyon elrontottunk, aminek én is részese voltam azzal, hogy elszállt az agyam, azt nagyon sajnálom, de arról az esetről nem akarok beszélni. Összességében viszont nagyon büszke vagyok a csapatomra, tényleg hősök voltunk. Borzasztóan nagy a differencia a két együttes összesített gólkülönbsége között, amit nem lehet behozni. Nem fogjuk feladni, mindent megpróbálunk és még az ETO is veszíthet pontot, ám a realitás nem azt sugallja, hogy behozható ez a nagy különbség.
Ambros Martín:– Vereséget szenvedtünk, mert az ellenfél nagyon jól játszott, főleg a meccs végén. A hazaiak az első félidőben is kihasználták a hibáinkat és a kiállításainkat, ugyanakkor a második játékrész jelentős részében sikerült kontroll alatt tartanunk a mérkőzést, egészen az utolsó percig az történt, amit mi szerettünk volna.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik