Női kézi: nehéz helyzetben az MTK a Győr elleni meccs előtt

M. D.M. D.
Vágólapra másolva!
2022.01.04. 18:08
Példátlan betegség- és sérüléshullám közepette készül az MTK női kézilabdacsapata a Győri ETO elleni jövő szerdai bajnoki mérkőzésére – számolt be róla a fővárosi klub a hivatalos honlapján.

„Az elmúlt napokban az influenzajárvány, más betegségek és sérülések miatt kidőlt a sorból kézilabdacsapatunk játékosainak többsége. Pillanatnyilag a kezdőcsapat tagjai közül szinte mindenki, és a kerettagok jelentős része is kénytelen kihagyni a gyakorlásokat az egészségi állapota miatt” – olvasható a kék-fehérek hivatalos honlapján.„Az elmúlt napokban az influenzajárvány, más betegségek és sérülések miatt kidőlt a sorból kézilabdacsapatunk játékosainak többsége. Pillanatnyilag a kezdőcsapat tagjai közül szinte mindenki, és a kerettagok jelentős része is kénytelen kihagyni a gyakorlásokat az egészségi állapota miatt” – olvasható a kék-fehérek hivatalos honlapján.

Az MTK közleménye hozzáteszi, Vida Gergő vezetőedző keresi a megoldást, hogy miképpen tud így felkészülni az együttes a Győri ETO elleni, jövő szerdai (január 12.) találkozóra.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik