Férfi kézi Eb: szurkolói információk a torna magyarországi mérkőzéseire

V. Á.V. Á.
Vágólapra másolva!
2022.01.07. 14:27
null
Kötelező lesz a maszk viselése a csarnokokban (Fotó: Árvai Károly)
Január 13-án kezdődik a magyar-szlovák közös rendezésű férfi kézilabda Európa-bajnokság. A torna magyarországi mérkőzéseit csak koronavírus elleni védettség igazolásával, vagy 72 órán belüli negatív PCR-teszttel lehet látogatni – az érvényes belépőjegy vagy bérlet mellett –, a maszk használata kötelező a csarnokban tartózkodás ideje alatt – írja az Eb hivatalos honlapja.

 

A belépésnél a védettséget az erre kijelölt védettséget igazoló karszalag átvevő pontokon szükséges igazolni. Az érvényes jegy vagy bérlet felmutatása után minden szurkoló karszalagot kap a belépéshez, ezzel tud részt venni az eseményen. A karszalagok átvételi helyéről bővebben itt!

A védettséget igazoló dokumentumokat vagy a 72 óránál nem régebbi, negatív PCR-teszteredményt igazoló magyar vagy angol nyelvű dokumentumot az erre kijelölt védettséget igazoló karszalag átvevő pontokon szükséges igazolni (elfogadják az EESZT telefonos applikációját is). Ugyanitt a védettséget igazoló dokumentumon szereplő személyazonosító okmány (személyi igazolvány, útlevél) bemutatása is kötelező.

Mivel óriási az érdeklődés az Eb-mérkőzések, különösen a magyar válogatott találkozói iránt, minden szurkolót arra kérünk, hogy időben induljon el a mérkőzésekre, érdemes a karszalagot már a mérkőzés előtti napon felvenni a fennakadások elkerülése érdekében.

A 12 év alatti gyermekek a koronavírus elleni védettségét igazoló, 18. életévét betöltött személy felügyelete alatt vehetnek részt az eseményen.

A maszkot a 6 évnél fiatalabb, valamint az értelmi vagy pszichoszociális fogyatékossággal, illetve az autizmus spektrumzavarral élő személy kivételével mindenkinek viselnie kell, kivéve az étkezés és italfogyasztás alatt.

Minden játéknapon szurkolói zóna működik majd a budapesti MVM Dome mellett ahová az aznapra érvényes budapesti Eb-jeggyel vagy bérlettel lehet belépni.

Az Európa-bajnokságra megváltott belépőjegyek papíralapon és sérülésmentes kijelzővel ellátott, működőképes mobiltelefonon is bemutathatóak a beléptetésnél.

Bővebb információk a watchgamesseemore.hu oldalon.

2022-ES FÉRFI KÉZILABDA EURÓPA-BAJNOKSÁG, MAGYARORSZÁG–SZLOVÁKIA
A CSOPORTBEOSZTÁS
A-csoport (Debrecen): Szlovénia, Dánia, Észak-Macedónia, Montenegró
B-csoport (Budapest): Portugália, MAGYARORSZÁG, Izland, Hollandia
C-csoport (Szeged): Horvátország, Szerbia, Franciaország, Ukrajna
D-csoport (Pozsony): Németország, Ausztria, Fehéroroszország, Lengyelország
E-csoport (Pozsony): Spanyolország, Svédország, Csehország, Bosznia-Hercegovina
F-csoport (Kassa): Norvégia, Oroszország, Szlovákia, Litvánia

A magyar válogatott menetrendje a B-csoportban
2022. január 13., 20.30: Magyarország–Hollandia
Január 16., 18.00: Portugália–Magyarország
Január 18., 18.00: Izland–Magyarország

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik