Női kézi NB I: „nem kis harcok után” megállapodtak Gyurkával

Vágólapra másolva!
2021.12.21. 14:00
null
Gyurka János egy idei bajnoki mérkőzésen (Fotó: Tumbász Hédi)
A Mosonmagyaróvári Kézilabda Club megállapodott Gyurka János vezetőedzővel a hároméves szerződéshosszabbításról, a szakember 2025-ig irányítja a csapatot – tudtuk meg a női kézilabda NB I negyedik helyén álló klub hivatalos honlapjának keddi híréből.

 

„Az a morál, amelyet itt tapasztalok, az építkezés, amely eddig sikeres volt, arra sarkall, hogy tovább dolgozzunk együtt – idézi a klubhonlap Gyurka Jánost. – Köszönöm tehát a bizalmat, a hitet és segítséget, amit megkapok a klubvezetéstől, valamint a játékosok maximális hozzáállását, teljesítményét. A hangulat, a szeretet, a tiszta szívű szurkolás pedig abban a pillanatban megfogott, amikor beléptem az UFM Arénába. Úgy fogunk továbbra is dolgozni a stábommal, hogy ez a pozitív gondolkodás a legjobb eredmények elérésében mutatkozzon meg.”

„Sok, munkával töltött nap van mögöttünk, és ilyenek várnak ránk még ebben a hónapban, hiszen erre a fél évre, sőt már a következő szezonra is megpróbáljuk megerősíteni a játékoskeretünket – tette hozzá Hoffmann László, az MKC szakmai igazgatója. – Ennek a legfontosabb eleme volt az, hogy nem kis harcok után megállapodjunk Gyurka Jánossal, akit természetesen több klub is megkeresett. Ez azonban a mosonmagyaróvári klub, a szurkolók és a játékosok szempontjából is elvárt, kívánt, logikus döntés volt, amit sikerült megoldanunk. Minden tekintetben elégedettek vagyunk Gyurka János munkájával, aki egy év alatt a mi lehetőségeink csúcsára juttatta a csapatunkat, konstruktív volt a játékoskeret kialakításában, és nagyon jó közösséget formált az új kézilabdázókból.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik