Női kézi MK: fontos információk a négyes döntőre érkezőknek

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.03.30. 13:44
A hétvégén kerül sor a Papp László Budapest Sportarénában a Török Bódog női kézilabda Magyar Kupa négyes döntőre, amelyre minden jegy elkelt. Az alábbiakban a hazai szövetség közleményét olvashatják.

„Kérjük az eseményre érkező szurkolókat, hogy vegyék figyelembe a kupadöntő során érvényes beléptetési szabályokat annak érdekében, hogy minden kézilabdabarát számára maradandó élmény legyen a rendezvény. „Kérjük az eseményre érkező szurkolókat, hogy vegyék figyelembe a kupadöntő során érvényes beléptetési szabályokat annak érdekében, hogy minden kézilabdabarát számára maradandó élmény legyen a rendezvény.

Felhívjuk a jegytulajdonosok figyelmét, hogy a Győri Audi ETO szurkolói számára a belépés az Ifjúság útja felől, az Északi kapun át lehetséges, míg az FTC-Rail Cargo Hungaria, a Siófok KC és az Érd szurkolói a főbejáraton, azaz a metróállomás felőli decken közelíthetik meg az Arénát. Kérünk mindenkit, hogy a minél gyorsabb és biztonságosabb bejutás érdekében időben érkezzen meg az eseményre és tartsa be a belépési szabályokat.

Készpénzmentes aréna

Felhívjuk valamennyi szurkoló figyelmét, hogy a Papp László Budapest Sportaréna parkolói és büféi készpénzmentesek. A büfékben kizárólag bankkártyával lehet fizetni.

Felhívjuk figyelmüket, hogy belépőjegyeiket és parkolójegyüket előre megvásárolhatják a BudapestAréna Mobilalkalmazáson (ArenApp, Budapestarena) keresztül! Tekintettel arra, hogy a parkolóház kapacitása véges, kizárólag az előre megváltott jegy garantálja az érkező vendégek számára, hogy lesz parkolóhelyük. A már megváltott parkolójegy esetén nincs helyszíni díjfizetés, csak jegyérvényesítés; így látogatóink kényelmesebben tudják parkolóhelyüket elfoglalni.

Készpénzt kizárólag az Aréna ruhatáraiban fogadnak el.”


TÖRÖK BÓDOG NŐI KÉZILABDA MAGYAR KUPA
NÉGYES DÖNTŐ (Papp László Budapest Sportaréna)
A PROGRAM
ELŐDÖNTŐ (2018. március 31.)
11.00:
kapunyitás
13.00: FTC-Rail Cargo Hungaria–Győri Audi ETO KC
15.15: Siófok KC–Érd

HELYOSZTÓK (2018. április 1.)
12.00: kapunyitás
14:00: a 3. helyért
16:30: döntő

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik