Női kézi BL: Elek elmondta, mi nem tetszett övéi játékában

Vágólapra másolva!
2016.01.16. 18:15
A Ferencváros női kézilabdacsapata a Syma-csarnokban 30–27-re legyőzte a Larvikot a Bajnokok Ligája 1. számú középdöntős csoportjának második fordulójában, ezzel három pontra növelte előnyét a norvég csapat előtt a második helyen. A találkozót követően Szucsánszki Zita és Elek Gábor értékelt a Sport Tv-nek.

„Remélem, ezen a tornán a későbbiekben is marad és javulni fog ez a jó forma. Annak örülök, hogy hazai pályán le tudtuk győzni a Larvikot, ez nagyon fontos volt. Ha kint Rosztovban Zácsik Szandra és én is hozzá tudunk tenni, akkor az is meg lehetett volna. Akkor nagyon haragudtam magamra, mert nem jött ki a lépés, de most sikerült. Lehetőségünk volt arra, hogy jó játékot mutassunk a pályán” – értékelt Szucsánszki Zita a Sport Tv-nek. Szucsánszki Zita a Sport Tv-nek.

Belülről nehéz volt a második félidő közepétől nagyon lassan telt az idő, és fogyott az előnyünk. A siker kulcsa az volt, hogy felgyorsítottuk a támadójátékunkat, és a védekezés is jó volt. Az már csak plusz, hogy Szikora Melinda jól védett – mondta Szucsánszki.

„Egyéni teljesítmények voltak, a támadójáték nekem nem tetszett. Kulcsfontosságú volt, hogy Nora Mörk ne tudjon sok akciógólt lőni. A lehetőségeit ugyan belövöldözgette, és nagyon szépen leosztotta a játékot, de az akciógóljait sikerült megakadályozni. Ebben a mérkőzésben ennyi volt, de hozzáteszem, hogy ennél mi sokkal jobban is tudunk játszani” – fogalmazott Elek Gábor vezetőedző.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik