Női kézi: a Buducsnosztnál is észbe kaptak, türelmet kérnek Neagutól

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.12.31. 13:21
Január 5-én rendkívüli elnökségi ülést tart a montenegrói Buducsnoszt Podgorica női kézilabdacsapata, amely kiemelten foglalkozik Cristina Neagu megtartásával.

Min beszámoltunk róla, három klub, a román CSM Bucuresti, az orosz Rosztov-Don és a Győri Audi ETO is ajánlatot tett a klasszis balátlövőnek. A hírt megszellőztető román DIGI Sport azóta konkrét összegekről is ír. Ez alapján a legnagyobb ajánlatot a Rosztov tette, amely évi 300 ezer eurós (92 millió forintos) fizetést kínálna Neagunak. A CSM 250 ezer eurót, míg a Győr 220 ezer eurót adna, miközben a Podgoricánál eddig 170 ezer eurót keresett.Min beszámoltunk róla, három klub, a román CSM Bucuresti, az orosz Rosztov-Don és a Győri Audi ETO is ajánlatot tett a klasszis balátlövőnek. A hírt megszellőztető román DIGI Sport azóta konkrét összegekről is ír. Ez alapján a legnagyobb ajánlatot a Rosztov tette, amely évi 300 ezer eurós (92 millió forintos) fizetést kínálna Neagunak. A CSM 250 ezer eurót, míg a Győr 220 ezer eurót adna, miközben a Podgoricánál eddig 170 ezer eurót keresett.

A CSM mára várt választ a játékostól, aki azonban nem tudott még dönteni, mert megvárja a Podgorica év eleji rendkívüli ülését, amely után jelenlegi klubja javított ajánlattal állhat elő. Neagu jelenlegi szerződése a szezon végén lejár a BL-győztesnél.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik