Női kézi BL: Kovacsics kínais gólja is a hét találatai között

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.11.09. 10:41
null
Kovacsics Anikó ötször talált be a Hypónak (Fotó: Veres Viktor)
Kovacsics Anikó és Kiss Éva is bekerült egy-egy megmozdulásával a női kézilabda Bajnokok Ligája hétvégi fordulójának legszebb góljait, illetve védéseit tartalmazó aktuális összeállításba.

 

A HÉT SZTÁRJAI. Allison Pineau tíz gólt szerzett a nagybányai csapat színeiben a Rosztov-Don otthonában, a győzelemhez ez kevés volt, a hét legjobbjai közé kerüléshez viszont – megérdemelten – igen. Mellette a szint tíz találatig jutó Amanda Kurtovic (Larvik), illetve a csapatát a Lublin ellen győzelemre vezető Julia Eriksson (Sävehof, 8 gól) lett még a hét sztárja.

A LEGSZEBB GÓLOK. Kovacsics Anikó egyik kihagyott ziccerénél Olga Szanko óriásit védett (lásd: legjobb védések), az ETO játékosa meccs végi, Bódi Bernadett passzából kínai figura után szerzett gólja viszont a hét találatai közé is bekerült. Az EHF Tv szerkesztői a legszebb gólnak Malgorzata Rola villanását látták, aki közvetlenül a labdaátvétel után bombázott a kapuba.

A LEGSZEBB VÉDÉSEK. A győriek közül Kovacsics mellett Kiss Évát is kiemelték: a kapus Mirela Dedic ziccerénél hárított reflexszel. A hét védése a rosztovi Katrine Lundéé volt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik