Női kézi: BL-bérletet nyerhet a legmesszebbről érkező ETO-s

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.09.22. 13:48
A Győr Audi ETO női kézilabdacsapata játékot indított szurkolói körében: aki a legtávolabbról érkezik az ETO őszi hazai BL-nyitányára, bérletet nyerhet az elitliga küzdelmeire.

A Győri Audi ETO szeptember 21-től várja távoli szurkolói jelentkezését, pontosan megjelölve, honnan érkeznének a drukkerek. Aki a Google Maps szerint a legtávolabbról jelentkezik be, hogy szeretné a három őszi BL-csoportmeccset a helyszínen megtekinteni, annak 4 db BL-bérletet ajánl fel a klub, segítve ezzel a kis szurkolócsapat útiköltségének ésszerű megosztását. A jelentkezés időszaka: szeptember 21–október 17., az ETO először október 25-én, a dán Midtjylland ellen játszik hazai pályán a BL-ben.szeptember 21–október 17., az ETO először október 25-én, a dán Midtjylland ellen játszik hazai pályán a BL-ben.

A jelentkezők a jatek@gyorietokc.hu e-mail címre küldhetik be a jelentkezési lapot, megjelölve a lakóhelyük pontos címét. A nyertes kiválasztása és közzététele október 18-án történik meg. A nyertesnek az első mérkőzésen lakcímkártyával kell igazolnia lakóhelyét.

A szurkolók a teljes játékszabályzatot és a jelentkezési lapot az ETO hivatalos honlapjáról tölthetik le.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik