Női kézilabda: megvan a CSM első nagy nyári fogása

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.01.26. 18:28
null
A dán válogatott kiválósága nyártól a CSM-et erősíti
A korábbi híreknek megfelelően nyártól a román CSM Bucuresti női kézilabdacsapatában folytatja pályafutását a dán válogatott jobbátlövője, Line Jörgensen.

 

A 25 éves játékos lehetséges érkezéséről már egy ideje lehetett hallani, a bukaresti klub most jelentette be hivatalosan az átigazolást.

„Nagyon nehéz volt magamban tartanom a titkot, de most szeretném tudatni, hogy a CSM-be igazolok, ahol egy nagy csapatot szeretnének építeni. Mindig is kíváncsi voltam rá, meddig juthatok el a kézilabdában, és Bukarest a megfelelő lépcsőfok lesz a karrieremben. A Midtjyllandnál töltött öt szezon a legszebb időszaka volt a karrieremnek. Nem volt egyszerű döntenem, mert nemcsak klubot, hanem országot is váltok. A CSM nagyon ambiciózus klubnak tűnik, büszke vagyok rá, hogy elég jónak tartottak ahhoz, hogy csatlakozzam a világ több kiváló játékosához" – idézi Line Jörgensent a román klub hivatalos honlapja.

A jobbátlövő 2010 és 2015 között erősítette a Midtjyllandot, amellyel ezalatt két bajnoki címet, két Dán Kupát és két Dán Szuperkupát nyert, míg 2011-ben az EHF-kupában diadalmaskodott, tavaly pedig bejutott a Bajnokok Ligája budapesti négyes döntőjébe.

Ha lehet hinni a híreknek, további északi játékosok érkezése várható, a CSM ugyanis a szintén dán Maria Fiskert és a svéd Isabelle Gulldént is kinézte magának.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik