Női kézi: Böhn barátja utánpótlástornára hívta a Győrt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.09.12. 19:44
A leukémiában elhunyt Karl Erik Böhn egykori barátja, Andreas Smeby jövő áprilisban utánpótlástornát rendez a néhai kézilabdás szakember emlékére szülővárosában, Sandefjordban, amelyre meghívta a Győri ETO 15 és 16 éves játékosokból álló csapatát is.

Smeby a magyar válogatottnál videoelemzőként segítette Böhn munkáját, most egy tornával adózik barátja emléke előtt. Az esemény április 3-5. között kerül megrendezésre, a meghívottak között ott van egykori csapata, a Győri ETO korosztályos együttese is.

„Mielőtt nagyon beteg lett, éppen a Runar Sandefjord lánycsapatának tartott edzést, amely nagyban hasonlított a korábban a magyar válogatottnál alkalmazott tréningekhez" – mondta Smeby a Verdens Gangnak, hozzátéve, hogy a Győr is kifejezte részvételi szándékát a jövő áprilisi tornán.

„Minden nap hiányzik, mint mindenkinek, aki közel állt hozzá. Sokszor szeretném felhívni, vagy sms-t küldeni neki. A számát valószínűleg soha nem fogom kitörölni a telefonomból" – zárta gondolatait az egykori barát.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik