Férfi kézi BL: Jövőre újra megpróbáljuk - Nagy L.

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.06.01. 17:48
A Veszprém kézilabdázója, Nagy László szerint a magyar csapat játékosai túl tudták tenni magukat a Kieltől elszenvedett elődöntőbeli vereségen, de a Barcelona elleni bronzmeccs végén nem tudták a maguk javára fordítani a találkozót.

„Úgy érzem, sikeresen túltettük magunkat a Kieltől elszenvedett vereségen, jó állapotban léptünk pályára. A Barcelona ellen nagyon nehéz játszani, a második félidő elején vezettünk több góllal, utána azonban az ellenfél gyorsan egyenlített, ám ez a fajta hullámzás benne van a kézilabdában. A végjátékban sajnos nem tudtuk a magunk javára fordítani a meccset. Idén a negyedik helyen végeztünk, de jövőre újra megpróbáljuk, remélem, sikerrel" – idézi Nagy Lászlót a kézilabda-válogatott hivatalos facebook-oldala. Nagy Lászlót a kézilabda-válogatott hivatalos facebook-oldala.

Gulyás Péter szerint a négyes döntő tökéletesen jó volt ahhoz, hogy lássák, miben kell előbbre lépniük a következő szezonban.

„Mint esemény, fantasztikus rendezvény a final four, remek érzés volt pályára lépni. Sportszakmailag a tegnapi nap kijelölte a következő időszakra a feladatainkat, a visszarendeződésben mindenképpen előbbre kell lépnünk. Sajnálom, hogy győzelem nélkül utazunk haza.”

Iváncsik Tamás elköszönt a veszprémiektől. Mint ismert, a játékossal nem hosszabbított a klubja, így távozik. A mostani bronzmeccs volt az utolsó fellépése a Veszprémben.

„Sajnos szombaton rengeteg indításgólt kaptunk, ezért ma a bronzért léphettünk csak pályára. Sajnos a mai meccsen a Barcelona ellen nem tudtunk javítani, kevésen múlt, hogy ne mi végezzünk a harmadik helyen. Ez volt az utolsó meccsem a Veszprém színeiben, szerettem volna a harmadik helyen zárni, sajnálom, hogy nem sikerült" – mondta Iváncsik.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik