Kézi BL: Ha rossz napunk van, bárkitől kikaphatunk - Jícha

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.05.22. 10:26
Filip Jícha, a THW Kiel férfi kézilabdacsapatának kapitánya szerint bárkit képesek legyőzni, de rosszabb napjukon bárkitől ki is kaphatnak. A cseh átlövő reméli, barátja, a már az MKB-MVM Veszprémet erősítő Momir Ilics nem a két együttes egymás elleni elődöntőjében fog remekelni a kölni Bajnokok Ligája final fouron.

„Magas színvonalú meccset várok. Ha jó napunk van, bárkit le tudunk győzni Európában, de egy rosszabb napon bárkitől ki is kaphatunk. Remélem, hogy a szurkolóink támogatását élvezve, szenvedéllyel és csak magunkra koncentrálva fogunk játszani a Veszprém ellen" – mondta Jícha az európai szövetségnek adott interjújában. A cseh klasszist a korábbi kieli, jelenleg már a Veszprémet erősítő Momir Ilicsről is kérdezték.

„Az idegenbeli mérkőzéseinken mindig Momóval voltam egy szobában, így biztos különleges lesz ellenfélként viszontlátni a pályán. Még mindig kiváló a kapcsolatunk, de erre a hatvan percre félretesszük a barátságot. Fantasztikus szezonja volt a Veszprémmel, ám talán ellenünk rossz meccse lesz. Vasárnap aztán már újra briliánsan játszhat" – tette hozzá Jícha, akinek, úgy tűnik, teljesen rendbe jön a bokasérülése a final fourig.

FÉRFI KÉZILABDA BL, FINAL FOUR (KÖLN)
ELŐDÖNTŐ (május 31.)
MKB-MVM VESZPRÉM (magyar)–Kiel (német) 15.15 (Tv: Digi Sport, M1)
FC Barcelona (spanyol)–Flensburg (német) 18.00 (Tv: Digi Sport)
A HARMADIK HELYÉRT (június 1.)
FC Barcelona (spanyol)/Flensburg (német)–MKB-MVM VESZPRÉM (magyar)/Kiel (német) 15.15 (Tv: Digi Sport, ha a Veszprém is játszik, akkor M1 is)
DÖNTŐ (június 1.)
FC Barcelona (spanyol)/Flensburg (német)–MKB-MVM VESZPRÉM (magyar)/Kiel (német) 18.00 (Tv: Digi Sport, ha a Veszprém is játszik, akkor M1 is)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik