Férfi kézi BL: „A Veszprém a lehető legjobb ellenfél”

Vágólapra másolva!
2014.04.29. 12:27
A THW Kiel elöljárója szerint a német csapat a lehető legjobb ellenfelet kapta az MKB-MVM Veszprémben a férfi kézilabda Bajnokok Ligája elődöntőjében.

„Éreztem, hogy őket kapjuk, tavaly nagyon nehezen jutottunk túl rajtuk, és az idén is kőkemény ütközetre számíthatunk, amelyen nem feltétlenül mi vagyunk az esélyesek. Ugyanakkor bizonyos szempontból a legjobb csapatot kaptuk, örülök, hogy elkerültük a favorit Barcelonát, és nem kell német bajnokit játszanunk a Flensburggal – mondta a Kielt képviselő Sabine Holdorf-Schust. – Az előző szezon után nagyon fontos játékosokat veszítettünk el, Momir Ilics az egyikük, aki éppen a Veszprémben játszik. Fiatal a csapatunk, újjáépítés zajlik, ezért nagy bravúr lenne, ha megnyernénk a BL-t. Nem számítottunk rá, hogy idáig jutunk.”Sabine Holdorf-Schust. – Az előző szezon után nagyon fontos játékosokat veszítettünk el, Momir Ilics az egyikük, aki éppen a Veszprémben játszik. Fiatal a csapatunk, újjáépítés zajlik, ezért nagy bravúr lenne, ha megnyernénk a BL-t. Nem számítottunk rá, hogy idáig jutunk.”

„A Kiel mindig veszélyes, fantasztikus csapat, ráadásul hazai pályán játszik. Ám ezen a szinten nincs nagy különbség a csapatok között, nem biztos, hogy a Kiel a legerősebb. Több játékosunknak van rutinja a négyes döntőből, ők segíthetnek azoknak, akik számára ez új élmény lesz” – mondta Hajnal Csaba, a veszprémiek sportigazgatója.

A sorsolásról itt olvashat!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik