Női kézi BL: Harcoltunk, haraptunk - Martín

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.03.01. 22:39
Kétgólos (24–22) győzelmet aratott a Győri Audi ETO a női kézilabda Bajnokok Ligája középdöntőjének negyedik fordulójában Ljubljanában a szlovén Krim ellen, és a hátralévő két forduló eredményétől függetlenül biztosította a helyét a budapesti négyes döntőben. Ambros Martín, a győriek edzője elismerte: játékuk nem volt látványos, de küzdöttek, harcoltak, haraptak, és elérték a céljukat.

 

„Elértük, amit akartunk, bejutottunk a final fourba, és ennek nagyon örülök. Most nem látványos játékkal nyertünk, hanem más erényeinket mutattuk meg, küzdöttünk, harcoltunk, haraptunk. Nincs miért aggódnom, száz százalékig bízom a csapatban. Két éve nem kaptunk ki idegenben, ez önmagáért beszél” – értékelte a mérkőzést Ambros Martín, a győriek edzője.

„Ennél többet nem tudtunk tenni a sikerért, akik ma pályára léptek, kihajtották magukat, a szívüket is kitették. Sajnos elszállt az álmunk, ezzel véget ért egy korszak, de ez nem a mai meccsen dőlt el – a körülmények, az előzmények után az is bravúr, hogy így küzdött a csapat” – mondta Tone Tiselj, a Krim szakvezetője.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik