Kézi: „A Veszprém és a Szeged is kupadöntős lehet”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.02.26. 13:53
A két magyar férfi kézilabdacsapatot egyformán esélyesnek tartja a Bajnokok Ligája, illetve az EHF-kupa fináléjára a korábbi szegedi tréner és szövetségi kapitány Skaliczki László, aki a Digi Sport Reggeli Start című műsorában motivált csapatok kétesélyes csúcsrangadójaként tekint a Veszprém és a Szeged hétvégi bajnoki összecsapására. Az edző inspiráló feladatnak nevezte új mezőkövesdi megbízatását, ahol az NB I-ben kell tartania az együttest.

„Egyformán jó és komoly esélye van idén annak, hogy a Veszprém bekerül a BL final fourba, a Szeged pedig EHF-kupadöntőt játszik. Volt csapatom, a Szeged formálódik, tekintélyes játékosok érkeztek, komoly nemzetközi feladatokra alkalmasak. Hogy a hétvégén megfoghatják-e a bajnoki csúcsrangadón a Veszprémet? Utóbbi nagy présben volt a kupaszereplés miatt, míg a Szeged az esélytelenek nyugalmával mehet a meccsre, miközben komoly elszántság érezhető most a Veszprémnél is, szóval igazi presztízsrangadó várható" – vélekedett Skaliczki László.Skaliczki László.

Új edzői megbízatásáról elmondta: „Mezőkövesd nagy kihívás, megtisztelő feladat, összeszedett munkát igényel egy csapatot az élvonalban tartani. Itt van hagyománya a kézilabdának és hosszabb távon is akarják az NB I-es tagságot. Pihenni sem akartam tovább, tagadhatatlanul munkafüggő vagyok, huszonhárom éve vannak bajnoki feladataim folyamatosan. Voltak már kiscsapatok a praxisomban nagyobb feladatok után, ebben az esetben a tét inspirál. Hogy meddig maradok? Nem zárkózom el semmitől, meglátjuk."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik