Larvik: Leganger felépült, ráadásul nincs újabb várandós

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.01.28. 17:07
A hétvégén a középdöntővel folytatódik a női kézilabda Bajnokok Ligája. A Győr csoportjában szereplő Larvik szombaton az anyagi gondokkal küzdő Krim Ljubljana otthonában kezd, a norvégok úgy számolnak, a hazai meccseiket mindenképpen hozniuk kell a négyes döntőbe jutáshoz, de ezen felül idegenben is szeretnének pontot rabolni, akár már most Szlovéniában.

Sokat jelenthet a Larviknak az elmúlt időszakhoz képest, hogy Cecilie Leganger felépült Achilles-sérüléséből, így ismét ott lehet a kapuban.

„Ráadásul több várandós játékos sincs a csapatunkban” – mondta tréfásan Tor Odvar Moen, a Larvik másodedzője az európai szövetség honlapjának.

„Nagy kihívás vár ránk a középdöntőben. A Győrnek van a legnagyobb esélye a csoport első helyére, a többi három csapat a fennmaradó elődöntős helyért fog küzdeni. A hazai meccseinket meg kell nyernünk a továbbjutáshoz, aztán meglátjuk, tudunk-e pontot vagy pontokat rabolni idegenből. Rögtön Ljubljanában itt lesz erre a lehetőség, a nyomás a hazai csapaton lesz, első meccset otthon elbukni sosem jó érzés” – tette hozzá Moen.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik