Férfi kézi BL: a Löwen-edző szerint pontot érdemeltek volna

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.09.30. 13:31
A férfi kézilabda Bajnokok Ligája A-csoportjának rangadóján az MKB-MVM Veszprém óriási csatában 30–29-re legyőzte a német Rhein-Neckar Löwent. A német csapat edzője, Gudmundur Gudmundsson a meccs után azt mondta, érzése szerint egy döntetlenre rászolgáltak volna a veszprémi katlanban.

„Gyötrelmes küzdelem volt, amelyre mégis rámondható, csúcskézilabda. A technikai hibáink miatt többször elhúzott a Veszprém, ám a végére is maradt erőnk és lelkesedésünk. Talán nem tűnök telhetetlennek, ha azt mondom, egy pontot megérdemeltünk volna” – mondta a meccs után Gudmundur Gudmundsson, a mannheimiek edzője.

Rajko Prodanovics a nyáron gyakorlatilag postafordultával került a Veszprémtől a Löwenhez, és bízik benne, hogy Németországban jobbak lehetnek. „Nagyon jó és kemény meccset játszottunk, a végén esélyünk volt az egy pont megszerzésére, ez nem sikerült. Mindenesetre a kézilabda ünnepe volt a meccs, szerintem a visszavágón van esélyünk arra, hogy nyerjünk” – nyilatkozta a szerb szélső. Gudmundur Gudmundsson, a mannheimiek edzője.

Rajko Prodanovics a nyáron gyakorlatilag postafordultával került a Veszprémtől a Löwenhez, és bízik benne, hogy Németországban jobbak lehetnek. „Nagyon jó és kemény meccset játszottunk, a végén esélyünk volt az egy pont megszerzésére, ez nem sikerült. Mindenesetre a kézilabda ünnepe volt a meccs, szerintem a visszavágón van esélyünk arra, hogy nyerjünk” – nyilatkozta a szerb szélső.

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik