Kézilabda: Pérez nagyon közel áll hozzám - Mocsai

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.06.09. 18:03
Pérez Carlos, a Veszprémtől a világválogatott elleni búcsúmeccsel elköszönő kézilabdázó a várost és a közönséget soha nem felejti el. Korábbi edzője, Mocsai Lajos szerint mindig a kritikus időszakokra időzítették, mert ő nyerő típusú játékos, aki a legfontosabb pillanatokban szerezte a gólokat.

„Nagyon nagyon jól érzem magam, hiszen egy olyan dolgot csinálok, amit szeretek. Mindig amikor pályára lépek, amikor játszom, azt csinálhatom, amit szeretek, a kézilabdát. A város az első dolog, ami magával ragadott, és természetesen ez a nagyszerű közönség, akik most kijöttek elbúcsúztatni. Ha tehetném, egész életemben ezzel a közönséggel maradnék" – nyilatkozta Pérez Carlos a Magyar Televíziónak.Pérez Carlos a Magyar Televíziónak.

„Valóban ez a kézilabda ünnepe is, hiszen egy ilyen világválogatott elleni mérkőzés mindig nagyon nagy dolog. Az, hogy a játékosok egy ilyen fárasztó szezon után, és a selejtező mérkőzés előtt ilyen önfeledten és kreatívan tudnak játszani, nagy öröm. Pérez nagyon közel áll hozzám. Egyszer azt mondta: tudod, Lajos, én egyszer már majdnem abbahagytam, és még most is te vagy az edzőm, szeretném, ha négy-öt évig még veled játszhatnék. Ezt mi végig így csináltuk. A végén mi mindig a kritikus időszakokra időzítettük, mert az a típusú nyerő ember volt, aki mindig sokat lendített rajtunk, és a legfontosabb gólokat szerezte" – nyilatkozta a búcsúzó játékos korábbi edzője, Mocsai Lajos.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik