Mikler Roland: Továbbjuthattunk volna...

Vágólapra másolva!
2013.03.24. 20:17
null
A szegediek gólerős légiósa, Rajko Prodanovics tör be a kielcei<br />Grzegorz Tkaczyk mellett (Fotó: MTI/PAP/Michal Walczak)
Ötgólos (32–27) vereséget szenvedett a Kielce otthonában megvívott visszavágón, így összesítésben néggyel (57–53) bizonyult karcsúbbnak a Pick Szeged a BL-nyolcaddöntőben lengyel riválisánál, és búcsúzott a rangos sorozattól. A szegedi játékosok emelt fővel hagyhatták el a pályát, a lefújás után reálisan értékeltek: erősebb riválissal szemben, tisztes csatában estek ki, bár ha teljes a csapatuk, és nem követnek el annyi technikai hibát...

„Nagyon hiányzott Sulc nyolc–kilenc gólja. Az a játék, amit a Kielce mutatott, azzal együtt is továbbjuthattunk volna, még itt, Lengyelországban is. Nagyot küzdöttünk, sokan a nagy verést jósolták nekünk, de mi nagyon szépen helytálltunk és azt hiszem, hogy tűrhető” – értékelt Mikler Roland a Nemzeti Sport Online-nak.

„Nagyot küzdöttünk. Tudtuk, hogy nagy csata vár ránk, de felvettük a harcot, és végig nyílttá tudtuk tenni a továbbjutás kérdését. Ha a kritikus pillanatokban kevesebbet hibázunk, akkor a továbbléphettünk volna. A hibáink ellenére jól helytálltunk” – nyilatkozta Ancsin Gábor.

„Ez volt a legjobb idegenbeli meccsünk az idei sorozatban. Tartása volt a csapatnak, nagyot küzdöttünk. Úgy éreztem, hogy 21–19-nél, emberelőnyben még esélyünk is volt a jobb eredményre. Győzött a nagyobb tudás, de nincs okunk szégyenkezni, tanulni viszont a mai meccsből is tanulhatunk” – mondta Buday Dániel.

„Nagyon nehéz meccset játszottunk egy nemzetközi szinten is komoly erőt képviselő csapattal. Hiányzott két kulcsemberünk, nehezen tudtuk őket pótolni” – mondta Czina József.

A BL-NEGYEDDÖNTŐS CSAPATOK
MKB VESZPRÉM
Barcelona (spanyol)
Hamburg (német)
THW Kiel (német)
Vive Kielce (lengyel)
Atlético Madrid (spanyol)
Metalurg Szkopje (macedón)
Flensburg (német)

A meccs utolsó percei itt!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik