Női kézi Eb: Lenéztek minket a románok, bizonyítottunk - Görbicz

Vágólapra másolva!
2012.12.11. 21:55
Mint arról már beszámoltunk, a szerbiai női kézilabda Európa-bajnokság középdöntőjében a magyar válogatott óriási, 25–19-es győzelmet aratott Románia ellen, így már elődöntős Karl Erik Böhn együttese. Görbicz Anita az MTV-nek adott nyilatkozatában elmondta, lenézték őket a románok, és örül neki, hogy sikerült bebizonyítaniuk, hogy ez hiba volt.
„Jobban vagyok, de fizikailag még mindig nem voltam teljesen jól – kezdte nyilatkozatát a betegségből felépülő Görbicz, aki saját érdemei helyett csapattársait emelte ki. – Nem én voltam jó, hanem a csapat. Ha megtorpantunk, valaki mindig volt, aki tovább tudta lendíteni a válogatottat.”

Görbicz elmondása szerint nagyon bizonyítani akartak a nagy mellénnyel érkező románok ellen.

„Lenéztek minket a találkozó előtt. Nem tőlünk, hanem a németektől féltek, mi pedig be akartuk bizonyítani, hogy tévednek. Örülünk, hogy ez sikerült, és hogy bejutottunk az elődöntőbe. Nem szeretnénk megállni ezen az úton” – tette hozzá a hat gólt és számtalan asszisztot jegyző klasszis, aki az aranyat firtató kérdésre azt felelte, hogy természetesen nagyon örülnének neki.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik