Férfi kézi: Eklemovics elgondolkodna a válogatottságon, ha hívnák

D. T.D. T.
Vágólapra másolva!
2011.12.30. 16:57
Címkék
Eklemovics Nikola Szegeden öt, Veszprémben hét évig kézilabdázott, s magára húzhatta előbb a szerb, majd a magyar válogatott mezét is. Honosított irányítónk a szezont a lengyel Wisla Plock játékosaként kezdte meg, és úgy érzi, hogy jó döntést hozott a nyári váltáskor. Eklemovics erről, és a magyar válogatottban való szereplés lehetőségéről a Veszprém Televíziónak nyilatkozott.

„Az elmúlt szezonban sokat voltam sérült, emiatt keveset játszottam, ezért a legfontosabb az volt, hogy teljesen meggyógyuljak, s újra minél többet játszhassak, s visszanyerjem a formámat, ami, úgy érzem, sikerült az ősszel – válaszolta Eklemovics a válogatottal kapcsolatos kérdésre. – Annyira lefoglaltak a klubfeladatok, hogy a válogatott kimaradt ebben az időszakban. Természetesen, ha hívnának, biztosan elgondolkodnék az invitáláson, hiszen címeres mezben kézilabdázni mindig megtiszteltetés.”Eklemovics a válogatottal kapcsolatos kérdésre. – Annyira lefoglaltak a klubfeladatok, hogy a válogatott kimaradt ebben az időszakban. Természetesen, ha hívnának, biztosan elgondolkodnék az invitáláson, hiszen címeres mezben kézilabdázni mindig megtiszteltetés.”

A kreatív és emellett gólerős irányító elmondta még, hogy lengyel klubcsapata nagy terveket szövöget, s örül, hogy ennek ő is részese lehet.

„Sok új játékos érkezett hozzánk, de lassan túl leszünk a csapatépítés nehézségein. A célunk az, hogy továbbjussunk a Bajnokok Ligája-csoportunkból, s legalább még egy fordulót játszhassunk. Jövőre pedig továbbemelhetjük a lécet eredményességben a nemzetközi porondon.”

Eklemovics Nikola elárulta, hogy Veszprémbe hazaérkezett, így a szilvesztert is itthon, baráti társaságban tölti.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik