Kézilabda: a veszprémi Mirkovics lehet Krivokapics csapattársa Koperben

HEKA LÁSZLÓHEKA LÁSZLÓ
Vágólapra másolva!
2010.08.17. 17:41
Címkék
A hivatalos bemutatkozáson a szlovén kézilabda-bajnokságban szereplő Cimos Koper vezetősége bejelentette az idei célokat: harcban kell lenni a bajnoki címért a Celjével és a Gorenjével, a kupában a Final Four kiharcolása, a Challenge Kupában az elődöntő a terv. A koperiek titkolt vágya, hogy az idén remélt egy trófea éppen az utóbbi kupában legyen.

„A játékosaim sokkal jobb állapotban vannak, mint vártam. Látom a szemükben az elszántságot és a motiváltságot, ami nagyon jó jel, s okot ad az örömre. Már régóta nem láttam a csapatot ilyen jó hangulatban" – mondta Fredi Radojkovics edző.

A klub igazgatója, Ales Korsic kiemelte: az idén nem keresnek már új játékosokat, hiszen hat idegenlégiósuk van. Az egyik közülük a magyar válogatott Milorad Krivokapics, aki a szintén exszegedi Vladimir Oszmajics és a szlovén válogatott Sebastian Skube mellett a nyáron érkezett Koperbe. Amíg a montenegrói játékos a szükséges iratok begyűjtése miatt kénytelen volt hazautazni Podgoricába, a másik két újonc – Krivokapics és Skube – jelen voltak a sajtótájékoztatón.

Az Ekipa nevű ljubljanai szaklap különös figyelmet szentelt Krivokapicsnak, akiről megjegyzi, hogy a 13-as számú mezt választotta új klubjában, amelyet hajdanán a nagybátyja, Radivoj Krivokapics viselt a Slovan Ljubljana legendás együttesében. A csapat összeállt, habár még szerződést remél a szerb átlövő, Milan Mirkovics. A balkezes játékos korábban Koperben játszott, az elmúlt idényt Veszprémben többnyire a kispadon töltötte. Most előbb orvosi vizsgálaton esik át, majd az egyesület eldönti, hogy leigazolja-e.

A Cimos Koper pénteken mutatkozik be a szomszéd Porecben rendezendő tornán, amelyen az MKB Veszprém is szerepel.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik