Férfi kézilabda: Kiro Lazarov a Ciudad Realhoz igazolt

HEKA LÁSZLÓHEKA LÁSZLÓ
Vágólapra másolva!
2010.08.18. 14:56
Címkék
Közös megegyezéssel szerződést bontott a CO Zagreb férfi kézilabdacsapata és Kiril Lazarov, aki pályafutását a spanyol Ciudad Real soraiban folytatja.
A Ciudad Real hosszú tárgyalások után kedden megállapodott a CO Zagrebbel arról, hogy három részletben 125 ezer eurót fizet ki a horvát bajnok részére Lazarov szerződésének kivásárlásáért. Az anyagi gondokkal küszködő zágrábiaknak nagy gondot jelentett Lazarov gázsijának fizetése (állítólag évi 200 ezer euró), ezért szabadlistára tették. A Ciudad Real érdeklődött, de már nem volt lehetősége újabb játékosokat vásárolni, ezért a két klub júliusban megállapodott a Petar Metlicic, Kiril Lazarov cseréről.

Metlicic azonban nem akart Zágrábba igazolni, inkább a Celje PL játékosa lett. Mivel ezzel a spanyol sztárcsapatnál megüresedett a helye, a két klub gyorsan megállapodott az átigazolási díjban és Lazarov máris utazhat Spanyolországba.

Gál Gyula együttesében Lazarov helyét elfoglalja a már nem is olyan fiatal Marko Kopljar, akinek végre bizonyítania kell, hogy már nem csak nagy tehetség, hanem igazi klasszis játékos.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik