Férfi kézilabda: ismét esélyes a Metlicic-Lazarov csere

HEKA LÁSZLÓHEKA LÁSZLÓ
Vágólapra másolva!
2010.07.31. 19:43
Címkék
A CO Zagreb férfi kézilabdacsapata ismét érdekelt a Metlicic-Lazarov cserében. A Jutarnji list című napilap szerint a horvát klub szeretné megszerezni a válogatott korábbi csapatkapitányát, Petar Metlicicet.

A Ciudad Real átlövőjét két évig még a spanyol bajnokhoz köti szerződése, de a BL-elődöntős spanyolok nagyon szeretnék leigazolni Kiril Lazarovot, akinek még egy évig érvényes szerződése van a horvátokkal, így kilátásba helyezték a játékoscserét.

Azonban Metlicic és Lazarov sem akart lemondani a jelenlegi szerződésében rögzítettekről, ezért legutóbb meghiúsult a megállapodás (a horvátok Lazarov átadása mellett egy bizonyos pénzösszeget is követelnek a spanyoloktól).

„Kiril Lazarov nem volt hajlandó hozzájárulni a szerződésmódosításhoz, ezért nagyon is valószínűnek tűnik ez a játékoscsere. Neki lehetőség adódik a Ciudad Real színeiben játszani, nekünk pedig a helyén sokat jelentene Metlicic rutinja" – mondta Zoran Gobac főmenedzser.

Nem titok, hogy a zágrábiak anyagi gondokkal küszködnek, Lazarovnak magas a gázsija, emellett védekezésben nem igazán használható. Ezzel szemben Metlicic bevethető védekezésben és támadásban is, emellett a Zagrebben játszik legjobb barátja, Ivano Balic, akivel „otthon" (Splitben) kézilabda-iskolát működtetnek, így azt is tudná felügyelni.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik