Kézilabda: a Metalurg kifizetné a kért összeget Lazarovért

HEKA LÁSZLÓHEKA LÁSZLÓ
Vágólapra másolva!
2010.05.13. 08:03
Címkék
A CO Zagreb férfi kézilabdacsapata bejelentette, hogy tovább nem tudja fizetni két legjobban kereső játékosát, és Ivano Balic, illetve Kiril Lazarov között választva úgy döntött, hogy a macedón átlövőt eladja.

Horvát források szerint a klub felajánlott neki egy új szerződést, amely a mostaninál 40 százalékkal kevesebb összegről szól. Állítólag eddig 200 ezer eurót kapott évente, így most 120 ezret keresne, ami viszont vélhetően kevesebb, mint amennyit a volt veszprémi játékos máshol kaphat.

Macedóniából azonnal jelentkezett a vélhetően új bajnok és kupagyőztes Metalurg, amelyet a horvát szövetségi kapitány Lino Cervar irányít. Macedón források szerint az országában hősként ünnepelt Lazarovért kifizetnék a mostani gázsiját (vagyis 200 ezer eurót), és kivásárolnák őt a zágrábiaktól.

„Tudom, hogy a klub vezetői tárgyalnak a CO Zagrebbel és Lazarovval, és kifizetnék a kért összegeket. Lazarov itt a legnagyobb sztár, hazatérése óriásit lendítene a macedón kézilabdán" – mondta Lino Cervar, aki bejelentette, hogy bárkit, aki a CO Zagrebben fölöslegessé vált, befogadna csapatába.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik