Lazarov: Van keresnivalónk a magyarok ellen

HEKA LÁSZLÓHEKA LÁSZLÓ
Vágólapra másolva!
2010.04.15. 22:50
null
Lazarov szerint a sorsolással minden rendben van (Fotó: Action Images)
Címkék
A macedón és a bosnyák férfi kézilabda-válogatottnál is örömmel nyugtázták, hogy a magyar nemzeti csapattal kerültek egy Európa-bajnoki selejtezőcsoportba. A korábbi veszprémi kedvenc, Kiril Lazarov szerint a németek vagy a lengyelek ellen nehezebb dolguk lenne.

„A sorsolás nagyon kedvező számunkra, ezek után mindent meg kell tennünk, hogy végre kijussunk egy világversenyre. Sem a magyarok, sem a macedónok nem jobbak nálunk, a csoportunkban nincs egyértelmű esélyes. Erősebbek leszünk, mert az EHF minden bizonnyal engedélyezi a korábban a szerb válogatottban szereplő játékosok – Danijel Sarics (Barcelona) és Marinko Kelecsevics (FTC) szereplését nemzeti csapatunkban" – mondta Vojislav Radja, a bosnyákok szövetségi kapitánya. Kelecsevicsot egyébként hívták a szerb keretbe is, de ő a bosnyák nemzeti csapatot választotta.

A Veszprém korábbi jobbátlövője, Kiril Lazarov sem leplezte elégedettségét a sorsolást illetően.

„Őszintén szólva mindhárom válogatott elégedett lehet a sorsolással. Mi a második kalapban szerepeltünk, és örülünk neki, hogy elkerültük a legerősebb csapatokat, mint például a németeket vagy a lengyeleket, akik ellen nehezebb dolgunk lenne. A magyarok viszont olyan csapatot alkotnak, amely ellen van keresnivalónk, és szerintem a bosnyákok is így vélekednek" – nyilatkozta a macedón válogatott csapatkapitánya a Dnevni avaz nevű napilapnak.

A magyar válogatott a bosnyákokkal, a macedónokkal és egy előselejtezős válogatottal került egy csoportba.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik