Női kézilabda BL: ismét Gunnar Prokop viselkedése került a középpontba

Vágólapra másolva!
2010.02.23. 10:54
A női kézilabda Bajnokok Ligája középdöntőjében gyengén szerepel a Hypo NÖ csapata, így az osztrákok nem a pályán mutatott teljesítményükkel, hanem korábbi vezetőedzőjük, Gunnar Prokop miatt kerültek középpontba.

A középdöntőben még veretlen norvég Larvik és a román Valcea is kiváló előjelekkel várja a továbbiakat, míg ahhoz kisebb csoda kellene, hogy a 2. csoportban meglepetésre három mérkőzésből három vereséggel az utolsó helyen álló Hypo továbbjutó helyre kapaszkodjon föl.

A Gunnar Prokop büntetése körüli hercehurcának ráadásul folytatása is volt: a bécsiek Viborg elleni meccsén (amelyen 35–26-ra kikaptak) a legendás mester SMS-kapcsolatban állt a kispaddal, amit egyéves eltiltása miatt – az ellenfél szerint – nem tehetett volna meg. Az európai szövetség a dán panaszt kivizsgálta, de ennek semmilyen következménye nem lett.

Mint arról beszámoltunk, Prokopot 10 ezer euró megfizetésére kötelezték és egy évre kizárták a nemzetközi viadalokon és bármilyen EHF-rendezvényen való részvételből, miután októberben, a Metz elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésen súlyos szabálytalanságot követett el. A találkozó vége előtt tíz másodperccel, 27–27-es állásnál szándékosan belépett a pályára, és ütközött a rivális francia csapat egyik játékosával.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik