Katarina Mraviková is otthagyja az FTC-t, Győrben játszik tovább

Vágólapra másolva!
2007.05.10. 15:27
Újabb távozója van a Ferencváros női kézilabdacsapatának, ugyanis Katarina Mraviková a következő szezont Győrben kezdi el. Kirsner Erika, Tóth Tímea és Németh András vezetőedző már korábban jelezte, hogy nyártól az osztrák Hypo csapatához megy.
Katarina Mraviková
Meggyesi Bálint
Katarina Mraviková
Katarina Mraviková
Meggyesi Bálint
Katarina Mraviková

A kiváló szlovák szélső a Ferencváros és a Győr hivatalos honlapjának is azt nyilatkozta: azért távozik az FTC-től, mert úgy érzi, most jött el a váltás ideje, de szerepet játszott döntésében Németh András vezetőedző távozása is. Mraviková elmondta, hogy nagyon jó csapatba kerül, és legnagyobb vágya, hogy a következő szezonban új együttesével Bajnokok Ligája-győzelmet ünnepelhessen.

A Ferencvárosnál a héten eldőlt, hogy Zsiga Gyula veszi át az a vezetőedzői posztot, ő három évre szerződött a csapathoz. Zsiga nem egyedül érkezik Kiskunhalasról, a következő szezonban Ilyés Annamária és Kocsis Ágnes is érkezik vele.

Mraviková Győrbe távozott, de helyette Győrből érkezik egy jobbszélső Kovacsicz Mónika személyében, rajta kívül Juhász Gabriella is elhagyja az ETO-t és ő is a fővárosban folytatja.

Korábban Németh András vezetőedző, valamint két meghatározó játékos, Kirsner Erika és Tóth Tímea jelentették be, hogy 2006 őszétől az osztrák Hypo alkalmazásába állnak.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik