Schmidt Gábor maradhat az elnök

B. O. B.B. O. B.
Vágólapra másolva!
2024.09.27. 06:41
Schmidt Gábor (Fotó: Koncz Márton)
Pénteken 10 órakor a Stopper Úszóházban tartja őszi közgyűlését a Magyar Kajak-kenu Szövetség, amelyen tisztújításra is sor kerül.

 

Immár nyolc éve, 2016 óta irányítja a Magyar Kajak-kenu Szövetséget Schmidt Gábor, sikersportágunk képviselői a legutóbbi, párizsi olimpiáról hét éremmel tértek haza (négy ezüst, három bronz ) Noha 48 év után először nem sikerült aranyat szerezni az ötkarikás játékokon, látszik, hogy továbbra is széles bázisra épül a sportág.

A pénteki közgyűlésen (10 óra, Stopper Úszóház) az elnöki posztra egyedül Schmidt Gábor jelentkezett, így szinte biztos, hogy folytatja a munkáját. A regionális működésért felelős alelnök tisztségére Weisz Róbert, a gazdasági és vagyongazdálkodási alelnökére Kárai Péter, a fejlesztési alelnökére Apáthy Endre kandidál.

A versenysportbizottság elnöke Csabai Edvin, a sportfejlesztési bizottság elnöke Petrovics Kálmán, a civil kapcsolatok bizottságának elnöke Antal Dénes lehet. A sportolói bizottság elnökévé a bizottság Balla Virágot választotta, ezzel az elnökség tagjává jelölve.

A regionális akadémiákhoz tartozó sportszervezetek képviseletére is olyan neves sportemberek jelentkeztek, mint Doma Gergő, Horváth Gábor, Nagy-Rasztotzky Eszter, Benkő Zoltán, Schmidt-Kovács Katalin, Kálmán Tibor és Farkas Gabriella.

A közgyűlés elnöke minden bizonnyal az egyedüli jelölt Banai Ádám lesz, a stratégiai bizottság öt tagjának pedig Balázs Pétert, Bán Kristófot, Béke Lászlót, Kálmán Péter Györgyöt és Sujbert Leventét választhatják meg a küldöttek.
 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik