Erste Liga: tizenegy játékos távozott a DVTK-tól – hivatalos

Vágólapra másolva!
2024.06.07. 12:26
Több játékos is elhagyta a DVTK együttesét (Fotó: dvtk.eu)
Tizenegy játékos – köztük hét légiós – távozott a jégkorong Erste Ligában érdekelt DVTK Jegesmedvéktől.

A legutóbbi idényben negyeddöntős alakulat pénteken jelentette be, hogy szerződésük lejárta után Gianluca Esteves, Valentyin Razumnyak, Jegor Razumnyak, Justin Bean, Dillon Hill, Travis Verveda, Pecsét Bálint, Janis Voris, Gratzl Gellért, Fazakas Erik és Páterka Bence távozik. Utóbbi Újpesten folytatja.

„A márciusban lezárult idényt követően kiértékeltük a csapat teljesítményét, minden játékossal és képviselőjükkel átbeszéltük a tapasztalatokat és a következő szezonról szóló terveket. Tizenhárom szerződéshosszabbítást már hivatalosan is bejelenthettük. Viszont volt, akinél mi döntöttünk úgy, hogy nem ajánlunk újabb szerződést, továbbá voltak akik más fronton akarják kipróbálni magukat. A keretünket új magyar és külföldi játékosok érkezésével frissítjük. Jelenleg is folynak a tárgyalások a kiszemeltekkel, a következő napokban pedig várhatóan új játékosok érkezéséről számolhatunk be”adta hírül a miskolci klub.

Jelenleg Miskolczi Márk, Vojtkó Mátyás, Lövei Dávid, Szirányi Bence, Szalay Boldizsár, Alekszandr Skrabov, Simon Szathmáry, Tomás Vosvrda, Praták Dávid, Csíki Hunor, David Bartos, Vlagyiszlav Kulesov és Farkas Márton rendelkezik szerződéssel a Jegesmedvékkel.
 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik