Két évet hosszabbít az Erste Liga leghatékonyabb kapusa

Vágólapra másolva!
2024.05.27. 18:07
Rajna Miklós marad Újpesten (Fotó: utehoki.hu)
További két évig az UTE jégkorongcsapatát erősíti a magyar válogatott Rajna Miklós.

Az Erste Liga alapszakaszát a legjobb mutatóval zárta Rajna, aki 93.6 százalékos hatékonysággal védett.

„Két nehéz idényen vagyok túl, az egyik nyáron a sérvemet műtötték, nem tudtam rendes felkészülést csinálni, a következő év végén pedig elszakadt a combom, de most szerencsére minden rendben van, egészséges vagyok és normálisan tudom csinálni a felkészülést – idézte a klubhonlap Rajnát. – Magamtól azt várom, hogy továbbra is jó teljesítményt nyújtsak, a csapattól pedig azt, hogy fokozatos építkezéssel egyre jobbak legyünk.”

Az Újpest az Erste Liga legutóbbi idényében az alapszakaszt a 6. helyen zárta, majd a negyeddöntőben 4–0-s összesítéssel búcsúzott a Gyergyói HK-val szemben. A kapus szerint a jó eredmény benne volt az Újpestben, de azért nem jött ki, mert az idény második felében csapatként már nem tudtak fejlődni. A következő évekkel kapcsolatban azonban derűlátó a 32 éves kapus, aki ősszel már az ötödik szezonját kezdi a Megyeri úton.

„Azért dolgozunk mindannyian, edzők, vezetőség és a játékosok is, hogy a közeljövőben megörvendeztessük a szurkolóinkat valami igazán nagy sikerrel. Remélem, hogy ez az előttünk álló két idény valamelyikében összejön az Újpestnek. Az biztos, hogy ezért én mindent meg fogok tenni” – szögezte le.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik