Új edzői négyes az Acélbikák élén

BALOGH ANDRÁSBALOGH ANDRÁS
Vágólapra másolva!
2024.04.23. 18:00
A DAB új edzői négyese
A 2024-2025-ös idényben Somogyi Balázs lesz a jégkorong Erste Ligában szereplő Dunaújvárosi Acélbikák vezetőedzője. A másodedzői pozíciót Revák Zoltán és Hetler Ádám tölti be, míg a kapus edző Pinczés Bendegúz lesz.

A 2024-2025-ös idényben Somogyi Balázs lesz a Dunaújvárosi Acélbikák vezetőedzője. A másodedzői pozíciót Revák Zoltán és Hetler Ádám tölti be, míg a kapus edző Pinczés Bendegúz lesz.

Somogyi Balázs a DAB-nál kezdte és fejezte is be játékos pályafutását. Többszörös bajnok és kupagyőztes. Játékosi pályája után az U16-os csapatot vezette. „Régóta foglalkoztat a gondolat, hogy edző szeretnék lenni! Tavaly megkaptam a lehetőséget az U16-os csapatnál és észrevettem magamon, hogy nagyobb lelkesedéssel és több energiával csinálom mint a játékos pályafutásom! Éreztem, hogy most kell meghozni a döntést és váltani kell! Volt egy elképzelésem amit a Vezetőséggel és a kollégákkal megosztottam és végül bizalmat szavaztak nekem! Nagyon fontos volt számomra, hogy együtt tudjak dolgozni Revák Zoltánnal és Hetler Ádámmal, akiktől nagyon sokat tudok tanulni és a tapasztalatok alapján ki tudjuk egészíteni egymást! Szeretném átadni azt a fajta mentalitást a játékosainknak, amit én képviseltem a pályán! Keményen fogunk dolgozni, hogy elérjük a céljainkat és a klubhoz méltó eredményt érjünk el. Köszönöm a bizalmat a Vezetőség részéről! Megtiszteltetés, hogy ilyen nagy múltú csapatnak lehetek a vezetőedzője! Mindent megteszek, hogy újra sikeresek legyünk!” idézi Somogyit a klub honlapja.

Somogyi munkáját másodedzői pozícióban Revák Zoltán és Hetler Ádám segíti, míg kapus edzője Pinczés Bendegúz lesz. Mindannyian több szállal is kötődnek az Acélbikákhoz.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik