Erste Liga: most a meccs előtt balhézott a brassói „kukadémon” – videó

Vágólapra másolva!
2022.03.08. 13:00
null
Hunt ezúttal sem bírt magával (Fotó: Brasov Wolves)
A hazai bázisú nemzetközi jégkorongbajnokság (Erste Liga) Brasov Wolves–Gyergyói HK negyeddöntőjének 4. mérkőzésén kedd este a hazaiak botrányhőse, Garet Hunt még a találkozó előtti bemelegítés során összeverekedett Devin DiDiometével, ezért őt kettő, a gyergyóit egy mérkőzésre szóló eltiltással büntette a fegyelmi bizottság.

Nem áll túl jól a szénája a brassóiaknak a rájátszásban, hiszen, ha ma (kedden) is vereséget szenvednek, akkor nekik véget ér az idei bajnokság, mert az egyik fél negyedik győzelméig tartó párharcban a Gyergyói HK 3–0-ra vezet.

A brassóiak ügyeletes nehézfiúja, Garet Hunt számára viszont könnyen lehet, hogy a hétfői volt az idény utolsó mérkőzése, miután a fegyelmi bizottság két meccsre szóló eltiltással díjazta, hogy a hétfő esti találkozó előtti bemelegítés során verekedést provokált a gyergyóiak olasz támadójával, Devin DiDiometével szemben – utóbbi is kapott egy meccs pihenőt.

A felek aztán az 5–1-es gyergyói győzelemmel végződő mérkőzés végén is egymásra akadtak, s itt is Hunt volt a kezdeményező, amiért ötperces nagybüntetést és végleges fegyelmit is kapott.

A 34 éves kanadai csatárnak nem ez volt az első „randevúja” a fegyelmi bizottsággal, ugyanis még tavaly novemberben egy szeméttárolót hajított a jégre, amikor a Csíkszereda elleni bajnokin egy bunyó után a játékvezetők kizárással büntették, mert provokálta a nézőket. Ezért akkor 9 mérkőzésre szóló eltiltást kapott, ami idén januárban járt le.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik