Hoki: Hetényi agyvelőgyulladást kapott, már jobban van

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.08.06. 18:02
A Fehérvár AV19 válogatott jégkorongozója, Hetényi Zoltán vírusos agyvelőgyulladást kapott, volt, hogy a kezét, a lábát sem tudta mozgatni. A kapus szerencsére már jobban van.

„Néhány héttel azután, hogy hazajöttünk a dél-koreai világbajnokságról, rosszul lettem. Egyik pillanatról a másikra megmerevedett a nyakam és ellilult a szám, elveszítettem az eszméletemet. Azt sem tudom, utána mi történt, már csak arra emlékszem, hogy a mentőben vagyok" – elevenítette fel a Blikknek a szörnyű pillanatokat Hetényi. Blikknek a szörnyű pillanatokat Hetényi.

Olykor Hetényi a kezét, a lábát sem tudta mozgatni, elveszítette a rövid távú memóriáját és még a beszéd is nehezére esett. A hokikapus borzasztó időszakon van túl. Remélhetőleg teljesen túl van rajta.

„Nehéz időszakon vagyok túl, az első heteket szinte végigaludtam. Előfordult, hogy nem tudtam mozgatni a kezemet, a lábamat. Fel kellett írnom, hogy mit csináltam, mert a rövid távú memóriám elveszett. Szeptember 4-én megyek egy MRI-vizsgálatra és bízom benne, hogy minden rendben lesz. Addig is korizom és rehabilitációs feladatokat végzek, reflex, valamint egyensúlygyakorlatokat csinálok."

Hetényi holnap sajtótájékoztatót tart az esetről. A további részletekről itt olvashat!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik