Magabiztos Volán-győzelem

KÁLDOR ANDRÁSKÁLDOR ANDRÁS
Vágólapra másolva!
2004.10.05. 22:12
Címkék
Akárcsak a legutóbbi két hazai bajnokin, ismét gyors gólokkal adta meg az alaphangot a hazai csapat: már a második percben mattolta Kovács Csaba Ulcart.
A horvát hálóőr még jóformán a szerelését igazgatta, amikor egy lecsorgó korongot Gröschl értékesített. Az első szünet után Kövér jobb oldali lövése a kapuvasat találta telibe, ez azonban nem keltett riadalmat a zágrábiaknál, sőt feltüzelte őket. A 29. percben szépítettek, Zibret lövése a menteni igyekvő Budai karjáról pattant a jobb alsó sarokba.

Gröschl (szemben) a gólja mellett két gólpasszt is jegyzett a horvátok ellen (Fotó: Danis Barna)
Gröschl (szemben) a gólja mellett két gólpasszt is jegyzett a horvátok ellen (Fotó: Danis Barna)
Gröschl (szemben) a gólja mellett két gólpasszt is jegyzett a horvátok ellen (Fotó: Danis Barna)
A kapott gól után ismét helyreállt a világ rendje, sorozatos Volán-rohamok után Kövér növelte találatainak számát. A záró játékrész elején két perc alatt esett annyi gól, mint az előző harmadban összesen. Először Kovács Csaba köszönt be, majd alig fél perc elteltével lehűtötték a kedélyeket a horvátok, amikor egy formás akciót Slamiar góllal fejezett be. Az utolsó percekben megrázta magát a Volán, és három perc alatt négyszer is bevették Ulcar ketrecét. A fehérvári együttes fél gőzzel is magabiztos győzelemmel lépett túl ellenfelén.

Alba Volán-FeVita - KHL Medvescak Zagreb (horvát) 9-2
(3-0, 1-1, 5-1)
Székesfehérvár, 500 néző. V: Halassy, Sós, Kincses
ALBA VOLÁN: Budai - Sille (1), Tőkési, Vaszjunyin (1), Rusznyák (1), KÖVÉR 3 (1), Kangyal, Svasznek, FODOR 1 (1), GRÖSCHL 1 (2), KOVÁCS CS. 2 (2), Szuna (1), Borostyán, Borbás 1, Csibi, Simon, Dunai, Rajz A. (1), Majoross (2), Kiss G. 1. Edző: Pat Cortina
MEDVESCAK: Ulcar - Priechobsky, Zitny, Slamiar 1, Chovanec, Mladenovic, Sertic, Ljubic M., Zibret 1, KOS (2), Gojanovic, Novosel, Spajic, Ulaga, Svigir, Teuber (1), Sulevski. Edző: Zdenek Vojta
Kiállítások: 18, ill. 18 perc
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik